Ceglédbercel rendelőfejlesztési pályázat

EU-s pályázati támogatásban részesült a Fogdinasztia

A „A FOGDINASZTIA Kft. fogászati eszközbeszerzési és infokommunikációs fejlesztési projektje” című, GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02780 kódszámú pályázatban vállalkozásunk támogatásban részesült. A projekt finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból visszatérítendő támogatás formájában történt.

Támogatás összege: 9 861 154,- Ft
Intenzitás: 70%
Tényleges befejezés: 2022. 11. 15.
A projekt megvalósításával fogászatunkon beüzemelésre került egy PaX-i Standard digitális panorámaröntgen készülék, egy STERN WEBER SW17 17 literes autokláv, két Dell Latitude laptop, valamint egy Microsoft 365 E5, és egy Sophos APX tűzfal.
A berendezések üzembe helyezése, valamint a programok telepítése és használata jelentős szolgáltatásfejlesztéshez segítette hozzá vállalkozásunkat A fejlesztések megvalósításával vállalkozásunk termelékenysége, kapacitásai nőttek. A pályázat eredményeképpen a beteg ellátását gyorsabban tudtuk elvégezni, ugyanakkor nagyobb biztonsággal és hatékonysággal.
A beszerzésekkel nagymértékben emeltük szolgáltatásaink színvonalát. A pályázat megvalósításának eredményeképpen vállalkozásunk kapacitásai és termelékenysége nőtt.